top of page

Tjänster

Med NK Bilvård erbjuds du högkvalitativa tjänster i Västerås. Ta en titt här nedan för att ta reda på vad vi specialiserar oss inom, och hör av dig om du har några fler frågor eller vill veta mer.

Invändig biltvätt

Vår invändiga biltvätt tar bort allt smuts, damm och fläckar från din bils interiör. Vi rengör golvmattor, säten, dörrpaneler, instrumentbräda och övriga ytor. Vi använder endast miljövänliga produkter och metoder.

man in black t-shirt driving car_edited.
Utvändig biltvätt
Utvändig biltvätt

Våra utvändiga biltvättar tar bort allt smuts, damm och insekter från din bils exteriör. Vi tvättar karossen, fälgarna, rutorna och övriga ytor. Vi använder professionella metoder och produkter för att ge din bil en skinande yta.

Heltvätt

Vår heltvätt är en kombinerad in- och utvändig biltvätt. Vi rengör din bils interiör och exteriör på ett grundligt sätt. Vi använder endast högkvalitativa produkter och metoder för att ge din bil ett professionellt resultat.

Image by Tuomas Nylund
Lackskydd

Vårt lackskydd är en keramisk behandling som ger din bils lack ett extra skydd mot skador. Lackskyddet skapar en hård och vattenavvisande yta som gör det svårare för smuts, damm och insekter att fastna på lacken.

black porsche 911 parked in front of bro
Däckhotell

Vårt däckhotell förvarar dina däck på ett säkert och torrt sätt under vintern eller sommaren. Vi tar hand om dina däck under hela perioden och ser till att de är i gott skick när du behöver dem igen.

Image by Hyundai Motor Group
Rekond

Vår rekond är en djupgående rengöring och behandling av din bils lack. Vi tar bort allt smuts, damm och oxidation från lacken. Vi polerar sedan lacken för att ge den en djup glans och skydda den mot framtida skador.

Image by Art Lasovsky
Toning av rutor

Vår toning av rutor ger din bil ett mörkare och mer exklusivt utseende. Toningen kan också bidra till att minska värmen och solljuset i kupén.

Summer tires. Product shelf with car whe
Övriga tjänster
Asfalt- & flygrostborttagning

Vi tar bort asfaltfläckar och flygrost från din bils lack.

Dammsugning av hundhår

Bil med dammsugare i kupén

Vi dammsuger din bils kupé för att ta bort hundhår och annan smuts.

Motortvätt

Bil med ren motor

Vi tvättar din bils motor för att ta bort smuts, damm och olja.

Däckbyte

Boka din tid idag

Boka din tid för bilvård på NK Bilvård idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil ren, fin och i gott skick.

bottom of page